Wesmajervi og Anfinsen

Hjemmeside

Her er mor i heimen

Hun har passert de førti, mor til to og har tre bonusbarn, som alle er like flotte.

Jeg jobber i skolen, leser MANGE bøker hvert år og når jeg skal virkelig kose meg så flyter kjøkkenbordet mitt med scrappeting. Drømmer om et eget arbeidsværelse til alle hobbytingene mine og det hadde nok flere i familien satt pris på om jeg hadde, det kan til tider bli MYE rot:-)

Liker å lage mat, stryker ALT av klær og prøver å holder orden i heimen. Det er også jeg som oppdaterer dagboken. Den har passord, da jeg ikke ønsker at "alle" skal kunne lese i denne, men om du sender meg en mail, så får du passord og brukernavn av meg:-)

Minstemann er fem år og er uten tvil sjefen i vårt hus. Han er en glad og lykkelig gutt. Han drømmer om å få spille teater, stå på en scene og spille i band! Han liker å leke med biler og lego, men stortrives også ute og breker HELE barnehagen når han leker.

Han er en populær lekekamerat i barnehagen, men "nå har han sluttet med jenter" da han " var lei all kyssingen". Han vil ikke bli prins, av samme kyssegrunn, men vil bli slottsvakt for å passe på prinsessen. Han har også en brannmann og politimanndrøm. Han sliter med å lære seg uttalen av bokstaven "r" og et par andre konsonantforbindelser, men elsker bokstaver og tall og gleder seg til å begynne på skolen høsten 2008.

Herren i heimen til rors

Skipperen nærmer seg midten av førtitallet. Opprinnelig finnmarking, men kurert for snø og snømåking og elsker bar mark og sjøen. Han kan pusse opp båter, legge teakgulv, syr gardiner, kalesjer og puter. Skifter ut kjøkken, legger parkett, panel og skrifter terrassedør og vinduer. Han mekker biler, restaurerer motorsykler, baker brød og bruker mye tid på www.båtplassen.no Han har lovet meg tre nye soverom, en nyoppusset gang og to fliselagte bad FØR vi tar stuen til familiens neste konfirmasjon i 2009.